top of page
  • Forfatterens bildeArman Iranpour

Blodig ny trailer for Gladiator 2

Den nyeste traileren for Gladiator 2 tar oss med på et episk og blodig eventyr for å redde Roma, og avslører et stort spørsmål fans av originalen har gjettet svaret på i over 20 år. Og nei, denne traileren er ikke inkludert en ny versjon av No Church in the Wild, som var den store diskusjonen i sist trailer.


Gladiator 2 trailer med Paul Mescal og Pedro Pascal
Paul Mescal er brutal i ny Gladiator 2 trailer (United International Pictures)

Ridley Scott tar oss med tilbake til Gladiator-verdenen som startet med filmen hans i 2000 med Russell Crowe som Maximus og Joaquin Phoenix som Commodus. Denne gangen følger vi en eldre versjon av Lucius, spilt av Paul Mescal, flere år etter hendelsene i originalen. Han ble sendt bort av moren sin Lucilla (Connie Nielsen), men styrker fra det romerske imperiet tvinger han tilbake til Roma som gladiator. Her opplever han en verden av politisk intriger, maktkamp, og utforsker lysten på hevn og rettferdighet for folket sitt.





I traileren til Gladiator 2 forklarer Lucilla til Lucius at Maximus var faren hans, noe som virker som en stor innvirkning på motivasjonen til karakteren mens han prøver å finne seg selv i denne verdenen. Det hadde jo selvfølgelig vært gøy å få avslørt i en pakket kinosal, og ikke i en trailer jeg så mobilen, men sånn er vel trailere nå til dags.


Pedro Pascal spiller den romerske generalen Marcus Acacious, som ble trent opp under kommandoen til Maximus. Pascal spiller også i den nye animasjonsfilmen The Wild Robot som du kan lese anmeldelsen til her. I tillegg spilte han i Drive-Away Dolls der han hadde det sjarmerende navnet «Penis Collector».


Rollebesetningen inkluderer også Denzel Washington, som bruker Lucius som en brikke for å ta over tronen. Joseph Quinn og Fred Hechinger spiller tvillingkeisere.


Blir det en Gladiator 3?

La oss ikke forhaste oss her, men Ridley Scott har nylig innrømmet at han leker med ideen rundt Gladiator 3 allerede.


I intervjuet sammenligner han Gladiator 2 med The Godfather 2, og at en tredje utgave ville utforsket lignende temaer som Michael Corleone og farens arv.


Men igjen, la oss heller glede oss til Gladiator 2 og krysse fingrene for at dette blir like, om ikke mer, episk enn originalen.



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page