top of page
  • Forfatterens bildeArman Iranpour

Første Thunderbolts trailer - Marvels svar på Suicide Squad

Er du klar for å heie på en gjeng med anti-helter? Den første traileren til Thunderbolts er sluppet og samler rebellene vi har sett i MCU gjennom årene.


Som mange andre filmer og serier ble Thunderbolts påvirket av fjorårets Hollywood-streik. Både Captain American: Brave New World og Thunderbolts ble utsatt fra 2024 til 2025.



Thunderbolts trailer
Thunderbolts med Florence Pugh, Sebastian Stan, Lewis Pullman, Olga Kurylenko, David Harbour, Hannah John-Kamen og Wyatt Russell (Disney)


Thunderbolts tar sted etter The Falcon and the Winter Soldier, og følger antagonister vi har blitt kjent med gjennom den serien, inkludert Black Widow, Hawkeye, Ant-Man and the Wasp og Captain America generelt. Om du har holdt et øye med disse prosjektene har du kanskje fått med deg den mystiske agenten Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) som rekrutterer disse karakterene sakte (veldig sakte) men sikkert i løpet av Fase 5. Men hvorfor akkurat denne gjengen?


I traileren befinner Yelena Belova (Florence Pugh) seg i et rom med Ghost (Hannah John-Kamen), Taskmaster (Olga Kurylenko) og US Agent (Wyatt Russell) som vi sist så i The Falcon and the Winter Soldier. I tillegg til en mystisk karakter kalt Bob (Lewis Pullman), som vi i løpet av traileren finner ut er ingen ringere enn Sentry. Det er åpenbart at disse problemskaperne er lurt inn i et rom, og må finne veien ut.


Etter hvert er faren til Belova, Alexei Shostakov aka Red Guardian (David Harbour), med på moroa. Inkludert Winter Soldier (Sebastian Stan). Selv om traileren ikke avslører så mye om hvordan historien utspiller seg, er det tydelig at mye av handlingen vil fokusere på hvordan disse karakterene skal samarbeide.


Filmen er regissert av Jake Schreier (Beef) og skrevet av Eric Pearson, Joanna Calo og Lee Sung Jin.


Thunderbolts har premiere i Norge 30. april 2025.






Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page