top of page
  • Forfatterens bildeArman Iranpour

Kinds of Kindness på Disney+ fra 30. august

Årets mest absurde film, Kinds of Kindness, blir snart tilgjengelig på Disney+.


Kinds of Kindness streaming Disney Plus
Kinds of Kindness er årets rareste film (©Disney)

Det føles som om det var i går vi ble servert Oscar-nominerte Yorgos Lanthimos' mest ambisiøse film hittil, Poor Things, på kinoene i Norge. Etter å ha mottatt skryt fra både kritikere og publikum i 2023, med en imponerende prisutdelingsperiode, fikk den endelig premiere i Norge i år. Men! Det er jo ikke den vi skal snakke om. Etter bare seks måneder var regissørens neste prosjekt, Kinds of Kindness, klar på kinolerretene, igjen med skuespillere som Emma Stone, Willem Dafoe og Margaret Qualley. Rollelisten inkluderte i tillegg Hong Chau (The Whale), Joe Alwyn (The Favourite), Jesse Plemons (The Power of the Dog), Mamoudou Athie (The Front Runner) og Hunter Schafer (Euphoria).


I Kinds of Kindness får vi tre forskjellige korthistorier i én film. En mann som prøver å kontrollere sitt eget liv, en politimann som blir skremt over at hans kone som var savnet på sjøen har returnert og virker som en annen person, og en kvinne fast bestemt på å finne en spesifikk person med en spesiell evne.


Lanthimos har skrevet Kinds of Kindness med sin faste skrivepartner Efthimis Filippou. Det er usikkert hvordan den greske filmskaperens seneste vil gjøre det under prisutdelingssesongen. Kanskje ikke like bra som Poor Things? Men Jesse Plemons har allerede tatt hjem prisen for beste skuespiller under filmfestivalen i Cannes. Så det blir spennende å se!


Kinds of Kindness kan strømmes på Disney+ 30. august 2024.

留言


留言功能已關閉。
bottom of page