top of page
  • Forfatterens bildeArman Iranpour

Robert Pattinson klones i første traileren til Mickey 17

Traileren til Mickey 17 av Oscar-vinner Bong Joon-ho er endelig her, og holder ikke tilbake på gøyal tankevekkende sci-fi-eventyr.


Mickey 17 med Robert Pattinson trailer
Mickey 17 med Robert Pattinson (Warner Bros. Discovery)

Det er jo å forvente fra mannen bak noen av de mest komplekse filmene som ofte reflekterer over samfunnet vi lever i. Bong har tidligere regissert filmer som Parasite, Snowpiercer og Memories of Murder, som jeg sterkt kan anbefale.


Mickey 17 er både leken og mørk

Nå får vi altså mer å tygge på i denne filmatiseringen, Mickey 17, inspirert av boken Mickey7 av Edward Ashton. Robert Pattinson spiller Mickey Barnes som er fanget i en evig sirkel av død og gjenfødelse via kloning. Men det er ikke uten mål og mening, fordi Mickey blir brukt som en såkalt «expendable» - et crew-medlem som sendes på farlige oppdrag for å kolonisere planeten Niflheim.


Som tittelen på boken tilsier så følger det altså hans syvende gjenfødsel, men i filmatiseringen virker det som de har lagt på 10 til! Stakkars fyr.


Dette høres jo ut som et mørkt tema, men traileren gir oss også en god dose leken og mørk humor i kjent stil fra regissøren.


Rollelisten til Mickey 17 inkluderer Toni Collette, Naomi Ackie, Mark Ruffalo og Steven Yeun.


Mickey 17 har fortsatt ikke fått premieredato i Norge, men har verdenspremiere i januar 2025. Dette blir Bong Joon-hos første film etter Oscar-dryss for mesterverket Parasite (2019). Se traileren til Mickey 17 nedenfor!


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page